Nieuwsbrief 1 december 2015

U wilt graag onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@roodwitenrose.nl, onderwerp: toezending nieuwsbrief.

Cadeautjes Sint, aanbiedingen, kerstmarkt 11-13 dec.

Beste wijnliefhebbers,

U vindt ook kleine Sinterklaascadeautjes bij ons, zelfs onder de vijf euro: natuurlijk een heerlijke fles wijn of Dordtse biertjes, maar bijvoorbeeld ook handige dropstops, een feestelijk zakje cantuccini (amandelkoekjes) of exclusieve mosterds.

Onder de tien euro: sprankelende bubbels en nog veel meer mooie wijnen, wijnglazen en -openers, maar voor fijnproevers ook extravergine olijfolie, notenolie, azijn en Dordtse bonbons.

Behalve de nieuwe maandaanbiedingen hebben we deze week extra Sinterklaasvoordeel voor u:

Dé witte wijn bij uw marsepein: Vier Jahreszeiten Gewürztraminer Spätlese trocken. Alleen deze week van 10,45 voor 8,50.
En dé rode wijn bij uw speculaas: Vier Jahreszeiten Rotweincuvée. Alleen deze week van 7,50 voor 5,95.

Onze winkel is open op donderdag t.m. zondag van 12 tot 19 uur.
Deze maand is Rood, wit & rosé trouwens elke zondag open!
En tweede helft december extra op dinsdag en woensdag.

Maandkortingen december

De perfecte rode wijn voor uw kerstdiner, en dat voor een spotprijs:
2012 Grande Cuvée rouge van Jean-Louis Denois, Languedoc. Merlot (< 50%), cabernets sauv+franc, malbec. 18 mnd eiken, maar merlot deels alleen in inox waardoor de wijn fruitig en elegant blijft. Van 13,95 voor 11,50. Die kwaliteit vind je niet simpel in de Bordeaux en kost dan het dubbele!

En verleidelijk sappig wit, droog maar vol fruit, niet zwaar, zonder hout:
2014 Chardonnay van Vier Jahreszeiten, Pfalz. Van 10,75 voor 8,95. Op is op…

Kerstpakketten op tijd geleverd!

Om tijdige bezorging te kunnen garanderen, vragen we u om uw pakketten dit jaar bij voorkeur te bestellen vóór de Kerstmarkt.

Dordtse Kerstmarkt

De Kerstmarkt is dit jaar in het weekend van 11-13 december. Het wordt waarschijnlijk glühwein-weer, dus verheug u in dat geval maar vast op onze huisgemaakte witte variant!

Houdt u rekening met de drukte en (als u niet met het OV kunt komen) parkeer uw auto gratis bij het Energiehuis (kwartier lopen van onze zaak) of op de Weeskinderendijk. Bus 10 brengt u tot op circa 100 meter van Rood, wit & rosé (halte Nieuwbrug of Rechtbank).

Graag tot binnenkort, hartelijke groet en een fijne feestmaand gewenst!

Annegret Böttner & Fred de Vries

Tags: Cadeautjes Sint, aanbiedingen, kerstmarkt 11-13 dec.