Nieuwsbrief oktober 2014

U wilt graag onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@roodwitenrose.nl, onderwerp: toezending nieuwsbrief.

Beste wijnliefhebbers, 

Na een gedwongen radiostilte – met ‘dank’ aan Telfort voor het nodeloos afsluiten van ons internet – kunnen we u weer een wijn-update sturen. 

De maandaanbiedingen rood, wit & eau de vie gelden t.m. het Kunstrondje van 2 november.

Rood is de 2008 Cabernet Mitos (van 10,60 voor 8,50), wit de Calicanto Zibibbo Secco (van 14,95 voor 12,50) en het nu voordelige vuurwater voor kille herfstavonden, de Eau de Vie Kirsch (van 32,50 voor 24,95).

Onze wijnkaart in de bar is dringend aan vernieuwing toe. Daar zijn we druk mee bezig en volgende maand hopen we die voor u op tafel te hebben liggen. In de tussentijd hebben we een tiental bijzonder smakelijke wijnen uit onze winkel gekozen ter vervanging van hetgeen geheel door u is opgedronken (waarvoor dank!).

Zo blijft er keus voor u uit 60 wijnen per glas, waaronder een fris fruitige Toscaanse vermentino, een verrassende Libanese rosé, een zijdezachte fronton barrique, een mild kruidige lemberger uit de Pfalz, een Pommard uit 2004, een Zuid-Afrikaanse cabernet sauvignon barrique, een 20 mnd. houtgelagerde Cahors-malbec als smeltende chocola... Komt dat proeven, komt dat proeven!

Foto-expositie oogst lof

We krijgen veel complimenten voor onze nieuwe verkoopexpositie. Die geven we natuurlijk door aan de fotografe, Bertien Kraamer (Rotterdam) .Zij exposeert nog tot eind dit jaar bij Rood, wit & rosé. Dus komt dat zien, komt dat zien!

Omleiding autoverkeer richting Rood, wit & rosé

Om vervuilde grond te kunnen reinigen is er tot eind dit jaar een wegafsluiting op het Steegoversloot ter hoogte van de Museumstraat.

U kunt toch met de auto bij ons voor de deur komen door de omleidingsroute S te volgen:

Op de Noordendijk (komend vanaf Oranjelaan/Energiehuis) slaat u op het Nieuwkerksplein linksaf bij het kerkje (waar Pieters’ Keukens in zit).

Rijd om de kerk heen, dan komt u heel toepasselijk in de Wijngaardstraat. Die rijdt u uit tot het eind. Daar rechtsaf het Steegoversloot in en na 200 meter staat u voor de deur van Rood, wit & rosé.