Nieuwsbrief 25 juli 2014

U wilt graag onze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@roodwitenrose.nl, onderwerp: toezending nieuwsbrief.

Beste wijnliefhebbers,

Zondag 17 augustus proeverij Weltmeister, aan tafel geserveerd. € 32,50 p.p.

13 juli was onze proeverij ‘Italiaanse Solo’ niet alleen snel uitverkocht, maar vooral ook heel gezellig! Daarom hierbij de aankondiging van weer een mooie proefmiddag: zondag 17 augustus. We beginnen om half drie (u kunt binnenwandelen vanaf twee uur) en rond half zes proeft u de laatste wijn van de serie. Maximaal 30 deelnemers, dus opgelet:

reserveert u deze keer op tijd, want voor 13 juli waren sommigen van u helaas te laat.

Het Duitse voetbalelftal won de wereldtitel, en zelfs de meeste Oranje-fans zijn het erover eens dat het dik verdiend was. Maar ook Duitse wijnen winnen wereldtitels, wist u dat? Zo kreeg een Duitse pinot noir, dus Spätburgunder, van het door ons geïmporteerde Weingut Meyer-Näkel (Ahr) al in 2008 de World Wine Award  van het bekende wijnblad Decanter. Daarbij werden alle deelnemende top-bourgognes en pinot noirs uit de nieuwe wereld verslagen! En dat is maar één voorbeeld van de hoge kwaliteit van veel Duitse wijnen.

Zondag 17 augustus laten we u een tiental rieslings & pinot noirs proeven, in feite dé twee klassieke druivensoorten van onze oosterburen. Stuk voor stuk heerlijke wijnen voor een warme zomer, want ook sommige pinot noirs serveren wij licht gekoeld (zodat ze ook prima bij een visje passen). Bij elke proefronde lichten we de wijnen kort toe en...  alle proefwijnen mogen alleen die middag onze winkel uit met speciale Weltmeister-korting!

Behalve de wijnen serveren we u een paar mini-hapjes, als smaakvolle maar simpel te bereiden suggesties voor elke hobbykok.

Uitsluitend op reservering, max. 30 personen. (Bij drukte maken we aanschuiftafels, maar alleen met even aardige mensen als u zelf).

Aanmelden via info@roodwitenrose.nl of in onze winkel.
Niet wachten, want vol is vol...

Proeverij ‘Weltmeister’ zondagmiddag 17 augustus.
Aanvang half drie (u kunt binnenwandelen vanaf twee uur). Rond half zes proeft u de laatste wijn van de middag.

Winkelvoordeel Rood, wit & rosé nog t.m. 3 augustus:

Domaine Cordaillat, AC Reuilly (westelijk buurmeisje van Sancerre & Pouilly-Fumé in Centre-Loire)
A = Licht houtgelagerd rood, B = ronde sauvignon blanc, C = subtiele 'blush' rosé:

A  Rouge Fût (pinot noir)                   van € 15,55     voor      € 13,25 
B  Les Sables (sauvignon blanc)          van € 13,20     voor      € 11,25
C  Rosé gris (pinot gris)                      van € 12,25     voor      € 10,45
            En... een trio van A+B+C           van € 41,- nu slechts    € 33,50

Uiteraard ook gratis te proeven en/of per glas te bestellen in onze wijnbar en bij mooi weer op ons gezellige straatterras.

Graag tot ziens, misschien ook tijdens het Kunstrondje op zondag 3 augustus?